Home Despre noi Meniu bar Evenimente Catering Galerie foto Contact
   
  Un sector foarte important al activitatii noastre il acordam serviciului de catering menit sa vina in ajutorul atat al companiilor cat si al persoanelor care vor sa organizeze evenimente, festivitati, nunti, cununii, botezuri, parastase.

  Pregatirea bucatarilor si eficienta utilajelor de care dispune bucataria noastra ne permit sa asiguram o masa calda pentru companii, angajatii ai santierelor de constructii, unitati militare, case de copii, azile de batrani, spitale si alte unitati dornice sa beneficieze de serviciile noastre.

  Meniurile se vor realiza impreuna cu dumneavoastra in functie de necesitatile si bugetul de care dispuneti.

  Flexibilitate de care dam dovada ne ajuta ca pe langa meniul pe care noi il propunem sa acceptam si propunerile clientului.

"La Morcov" isi propune sa ofere clientilor sai un serviciu extrem de profesionist, rapid, economic.

  Oferta noastra de catering este adresata in special firmelor, institutiilor sau persoanelor care oragnizeaza evenimente(nunti, botezuri, aniversari, parastase, etc.), insa "La Morcov" nu neglijeaza nicio comanda de minim XXX ron.
 
   
   


   
  HOME | DESPRE NOI | MENIU & BAR | EVENIMENTE | CATERING | GALERIE FOTO | CONTACT
 
 
TopBIZ.ro - afaceri de top! CasaGradina.RO - Portal firme amenajari interioare, amenajari gradini, decoratiuni interioare, mobila, constructori case, vile, electronice, electrocasnice, piscine, saune, scule gradinarit, scule constructii!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2008 Restaurant La Morcov.
Toate drepturile rezervate