Home Despre noi Meniu bar Evenimente Catering Galerie foto Contact
 
 
           Despre noi
 
 
  Din dorinta de a oferi un adevarat "rai gastronomic" cat si un loc in care toate grijile cotidiene sa dispara, s-a nascut restaurantul "La Morcov".

Situat la 30 de km de Bucuresti, in comuna Ogrezeni, judetul Giurgiu, restaurantul nostru va ofera intimitate si linistea de care aveti nevoie, departe de agitatia capitalei.

Localul dispune de 2 saloane de volum mare care permit organizarea in conditii excelente de mese festive, nunti, botezuri, mese de protocol, aniversari, parastase si alte evenimente. Un salon la parter cu o capacitate de 300-350 de locuri, cel de al doilea la etaj cu o capacitate de 100-140 de locuri. Fiecare salon este dotat cu bar propriu cu o gama variata de produse. Locatia are parcare proprie.

Atmosfera este una calda si primitoare, sustinuta de profesionalismul ospatarilor si priceperea bucatarilor.

"La Morcov" pune in slujba clientilor servicii de catering care sa asigure atat o masa calda si delicioasa la locul de munca, cat si un sprijin in organizarea de evenimente prin alcatuirea unui meniu culinar in functie de dorintele dumneavoastra.

Pentru noi este esential sa mentinem calitatea serviciilor oferite la nivelul pretentiilor clientilor nostri, calitate care trebuie ajutata de un comportatment profesional
demn de respectul consumatorilor.
 
     
   
  HOME | DESPRE NOI | MENIU & BAR | EVENIMENTE | CATERING | GALERIE FOTO | CONTACT
 
 
TopBIZ.ro - afaceri de top! CasaGradina.RO - Portal firme amenajari interioare, amenajari gradini, decoratiuni interioare, mobila, constructori case, vile, electronice, electrocasnice, piscine, saune, scule gradinarit, scule constructii!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2008 Restaurant La Morcov.
Toate drepturile rezervate