Home Despre noi Meniu bar Evenimente Catering Galerie foto Contact
     
› Protocol & Petreceri private

Daca cautati un restaurant care sa ii multumeasca pe partenerii dumneavoastra de afaceri localul nostru este solutia perfecta de care aveti nevoie.

Daca doriti sa organizati o petrecere alaturi de persoanele dragi "La Morcov" este localul perfect oferind intimitatea de care aveti nevoie.

Pe langa mesele festive pentru care bucatarii nostrii fac din gatit o arta, va putem oferi si meniu gen bufet suedez.


› REVELION

"La Morcov" organizeaza mese festive de Revelion unde muzica, focurile de artificii si distractie vor fi lucruri ce va vor face sa nu ezitati sa ne mai vizitati.

In cadrul petrecerii de Revelion conducerea localului organizeaza tombole cu premii si multe alte surprize.

Va asteptam sa intampinam impreuna venirea unui an nou cu o masa imbelsugata si o cupa cu sampanie.
  › NUNTA

 
 Pentru ca atmosfera la restaurantul "La Morcov" este una familiala si ne dorim sa fim partasi la cel mai important moment din viata unui cuplu, organizam mese festive de nunta.

  Spatiul oferit de cele 2 saloane, iscusinta bucatarilor, serviciile ireprosabile ale ospatarilor la care se va adauga buna dumneavoastra dispozitie sunt ingeredientele perfecte ale unei nunti de vis.

  La cererea dvs. si cu plata distincta, putem asigura decorarea salonului ( scaune imbracate festiv in anumite culori si combinatii de culori, aranjamente diverse cu baloane, lumanari etc. ). Pentru a va simplifica cat mai mult organizarea acestui eveniment "La Morcov" va ofera si alte servicii conexe: transport cu microbuz, dj, etc.

  Papilele dumneavoastra gustative vor fi incantate de numeroasele noastre variante de meniuri.

› ALTE EVENIMENTE

In incinta restaurantului nostru spatiul si experienta personalului ne permit sa organizam o multime de evenimente, cum ar fi: cununii, botezuri, petreceri de Craciun, petreceri de Paste, aniversari, banchete scolare, aniversari firme, parastase,etc.

     


   
  HOME | DESPRE NOI | MENIU & BAR | EVENIMENTE | CATERING | GALERIE FOTO | CONTACT
 
 
TopBIZ.ro - afaceri de top! CasaGradina.RO - Portal firme amenajari interioare, amenajari gradini, decoratiuni interioare, mobila, constructori case, vile, electronice, electrocasnice, piscine, saune, scule gradinarit, scule constructii!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2008 Restaurant La Morcov.
Toate drepturile rezervate